Hírek
 

Budapesten a Hungexpo területén az OMÉK minden napján jelen volt az erdélyi kopó. Az Őshonos udvaron került bemutatásra a kilenc magyar kutya fajtánk a MEOESZ szervezésében. Rengeteg látogató volt , érdeklődő, fiatalok és öregek, párok és családok, gyerekek akik kutyáinkat, jöttek nézni, kérdezni és simogatni. Minden kutya nagyon élvezte a sok...

Múlt hétvégén a Magyar Kuvasz Fajtagondozó Egyesület rendezvényén Nagy István miniszter úr bejelentette, hogy a MEOESZ pályázatot nyert a magyar kutyafajták génmegőrzésére és népszerűsítésére. A program kidolgozásában egyesületünk is aktívan részt vett. Hamarosan beszámolunk a projekt előrehaladásáról.

OMÉK 2019

2019.09.12

Elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül 2019. szeptember 26-27-28-29-én Budapesten a Hungexpo-n az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK).

VÁR EXPO

2019.09.11

Várpalota Városa és a Gál Gyula Sportcsarnok 2019. szeptember 13-14-én nagyobb területen, több kiállítóval ismét megrendezi Vár Expo Nemzetközi Kiállítás és Vásár rendezvényét. Az idei évben több külföldi testvérvárosuk is elfogadta meghívásukat, Petrozsény, Wolfsberg és Olaszországból több város. A Kiállítás egyik célja, hogy bemutassa és...

Kedves Kopósok,
A magyar fajtás génmegőrzési projekt vérvételi helyszíneit kibővítették, így már lehetőség lesz a Gödöllői Klubkiállításon is vérmintát adni.
Erre a lehetőségre való tekintettel a kiállítás nevezési határidejét péntekig, vagyis 13-ig meghosszabbítottuk.

A Hagyományos Vadászati Módok Szakbizottsága meghívására A Magyarországi Erdélyi Kopó Klub részt vett az Országos Vadásznapon 2019 szeptember 7-én Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark területén.

Zalaegerszeg rendezvényszervező cége, a Kvártélyház Kft. immár tizenkettedik alkalommal szervezte meg az Országos Vadpörkölt és Borfesztivál - ZALAI TERÍTÉK rendezvényt, mely a korábbi években Belvárosi Szüret elnevezéssel gazdagította a város rendezvénynaptárát.
Az eseménysorozat együttműködik az augusztus végi Zalai Vadászati Évadnyitóval, mely...