Kedves Tagság és Érdeklődők!

A Magyarországi Erdélyi Kopó Klub 2020-ben 4 munkaversenyt, 2 kiállítást és 3 tenyészszemlét (küllembírálat és képességvizsga), valamint munkavizsgát fog tartani. A részletes időpontokat és helyszíneket a levelünkhöz csatoltan találjátok.

Találtok a listában egy új eseményt, a Standeisky Andor Kupát. Ez is vándorkupa lesz a jövőben, melyet a Nehezített Várcsapa Versenyen induló erdélyi kopók legjobbika vihet majd haza évről évre.

A Varsány Vándorkupa megmarad, azonban kicsit újragondoltuk ezt is. A verseny lebonyolítása a munkavizsga vércsapa fázisának előírásai alapján fog történni a felnőtt kategóriában. A junior kategória helyett pedig kezdő kategóriát vezetünk be, melynek nincs felső korhatára. Vagyis egy idősebb, de valóban kezdő kutya is nevezhet ide.

A kétnaposra tervezett eseményekre most is fenn szeretnénk tartani annak lehetőségét, hogy összevonjuk egy napra a rendezvényeket, amennyiben a nevezők száma nem indokolja a két napos szervezést. Ebben az esetben a vasárnapi napon lesz megtartva a rendezvény.

A nevezéseket és a nevezési díjakat illetően kérjük figyelembe venni az alábbiakat.

A nevezéseket előzetesen a megnyitott on-line felületen elektronikusan kell benyújtani, a kapcsolódó nevezési díjat pedig átutalással kell teljesíteni. Helyszíni nevezést nem fogadunk el.

A helyszíni befizetés csak különösen indokolt esetben lehetséges, és 1000 Ft többletköltséggel jár.

A kiállítások esetében nevezési díj semmilyen esetben sem téríthető vissza, más kutyára át nem ruházható.

A versenyek és vizsgák esetében

  • a nevezési díj 75%-a visszajár, amennyiben a nevezési határidő lejárta előtt történik a nevezés visszamondása,
  • a nevezési díj 50%-a visszajár kizárólag CACIT rendezvény esetén, ha a szuka tüzelni kezd, és ezt a tulajdonos legalább 24 órával a rendezvény megnyitója előtt jelzi a szervezők felé,
  • a nevezési díj minden, a fentiektől eltérő esetben nem jár vissza, vagyis ha a lemondás a nevezési határidő lejárta után történik (függetlenül annak okától), vagy ha lemondás nem érkezik, és a nevező nem jelenik meg a rendezvényen.

A nevezési díj teljes egészében visszajár, amennyiben a rendezvényt a rendező szervezet mondja le.

A fenti szabályok azokra a nevezőkre is vonatkoznak, akik a helyszínen fizették volna be a nevezési díjat. Az ő esetükben, a következő eseményre csak úgy fogadható el a nevezésük, ha a fentiek alapján a lemondott rendezvény miatti tartozást még az új nevezés előtt befizetik.

Mindenkinek eredményes, sikerekben gazdag évet kívánunk!

MEKK Elnöksége

GYERE EL ÉS ISMERD MEG AZ ERDÉLYI KOPÓS KÖZÖSSÉGET!


Mindenkit sok szeretettel várunk!

MEKK Elnöksége