A MEOESZ SZERZŐDÖTT PARTNERE

MAGYARORSZÁGI ERDÉLYI KOPÓ KLUB

A jelenleg önálló jogi személyként valamint államilag elismert tenyésztői szervezetként működő Magyarországi Erdélyi Kopó Klub 2011 májusában vette át a stafétát a MEOE Erdélyi Kopó Klubtól, és változatlan szellemiséggel, a lehetőségek szélesebb körével viszi tovább a fajta ügyét. A Klub célja, hogy tájékoztassa az erdélyi kopó tulajdonosokat a fajtát érintő kérdésekről, szabályokról, összefogja és szakmailag segítse az erdélyi kopó tenyésztést, lehetőséget biztosítson a kopó tulajdonosok számára a kutyák munkaképességének kipróbálására, hasznosítására. Közös rendezvények szervezésével közelebb hozza egymáshoz a kopó tulajdonosokat, barátokat, érdeklődőket. A Klub kiemelt céljának tekinti továbbá a fajta ismertségének, népszerűsítésének elősegítését, fajta bemutatókkal, szóróanyagokkal, média szereplésekkel.

A MEKK feladata továbbá, hogy az erdélyi kopó tenyésztését és eredeti feladatának megfelelő kipróbálását és használatát megkönnyítse elkötelezett tartói számára, kereteket biztosítson a minőségi kutyatenyésztésnek, egy növekvő létszámú törzskönyvezett, minősített állomány létrejöttének.

Elérhetőségeink:

Postai cím: Magyarországi Erdélyi Kopó Klub 1221, Budapest, Magyar utca 8
E-mail: ekklub@gmail.com

Tagjaink sorába várunk minden erdélyi kopót szerető, tartó és tenyésztő barátunkat.

Belépési információk

Amennyiben be kíván lépni a klubba, vagy továbbra is tagja kíván maradni, az alábbi számlaszámra tudja az éves tagdíjat elutalni: Magyarországi Erdélyi Kopó Klub, 73600149-11119566. A közleményhez mindenképpen írja be a nevét és az összeg rendeltetését. A tagdíj naptári évekre vonatkozik, összege 2019-ben 8 000 Ft, MEOE Szövetségi kártyával 12 000 Ft. A szövetségi kártya igénylésével jogosult a MEOE Szövetség összes tagszervezetének rendezvényein a kedvezményeket igénybe venni.

Új tagjainkat kérjük továbbá, hogy töltsék ki a belépési nyilatkozatot, és postán, vagy elektronikus formában juttassák el hozzánk.

A honlap bizonyos tartalmaihoz csak az egyesületi tagsággal rendelkezők férhetnek hozzá jóváhagyott regisztráció után.

Köszönettel:
Magyarországi Erdélyi Kopó Klub Elnöksége