Belépési információk


A Klub rendes tagjai közé csak azt veheti fel jogszabály szerint, aki rendelkezik egy törzskönyvezett erdélyi kopóval. Aki ennek a feltételnek nem felel meg, de szeretne részt venni a klubéletben, annak lehetősége van pártoló tagként felvételt kérni.

Amennyiben be kíván lépni a klubba, akkor az alábbi Belépési Nyilatkozatot kitöltve és aláírva kérjük megküldeni az ekklub@gmail.com címre.

Minden új tulajdonos részére ingyenes a MEKK első éves tagsága, amennyiben a tulajdonába került kölyköt csak a következő évben hozza el tenyészszemlére. Belépési nyilatkozatot azonban szükséges kitölteni a tagság létesítéséhez, melyet aláírva kérünk eljuttatni e-mailben az ekklub@gmail.com címre.

A következő évben befizetendő tagdíj a közgyűlés által elfogadott díj. 2023 óta ez az összeg 8000 Ft. A befizetést kérjük átutalással teljesíteni az alábbi bankszámlára:

Magyarországi Erdélyi Kopó Klub

73600149-11119566 (MBH Bank)

Minden első belépő kap egy tagszámot, ami nem változik évente. Az adott évre vonatkozó érvényes tagságot a MEKK által megküldött éves tagkártya igazolja.

Tagság létesíthető külföldi lakcímmel rendelkező tulajdonosnak is. A tagdíj ugyanannyi nekik, mint a belföldieknek.

Tagjaink e-mailen kapnak értesítést minden fontos eseményről és információról, továbbá a MEKK rendezvényeire kedvezményes díjon nevezhetnek.

Amennyiben MEOESZ Szövetségi kártyát is igényel a belépő, azt a belépési nyilatkozaton kérjük jelezni. Az ára 6000 Ft. A MEKK a tagjainak tagonként csak egy szövetségi kártyát tud igényelni. A Szövetségi kártya az FCI címet adó rendezvényekre (nemzetközi kutyakiállítások és munkaversenyek) biztosít kedvezményes nevezési díjakat, illetve kedvezményre jogosít a tenyésztéssel kapcsolatos szolgáltatási díjakból. A Szövetségi kártyát a MEKK fogja eljuttatni az igénylőnek. A Szövetségi kártya egy évre érvényes, évente újra meg kell igényelni, a száma évről-évre változik.