Vadászati Konferencia

2019.09.06

Zalaegerszeg rendezvényszervező cége, a Kvártélyház Kft. immár tizenkettedik alkalommal szervezte meg az Országos Vadpörkölt és Borfesztivál - ZALAI TERÍTÉK rendezvényt, mely a korábbi években Belvárosi Szüret elnevezéssel gazdagította a város rendezvénynaptárát.
Az eseménysorozat együttműködik az augusztus végi Zalai Vadászati Évadnyitóval, mely Bak-Soholláron, varázslatos környezetben ad lehetőséget "a civileknek", hogy bepillantást nyerjenek Diana követőinek életébe.
Az elmúlt hétvégén a zalai megyeszékhely számos vendéglátóhelye különleges menüsorokkal várta a helyieket és az ide látogatókat, majd péntektől vasárnapig a város legnagyobb őszi fesztiválja szórakoztatta a látogatókat. A szokásos fesztiválelemek mellett a fő hangsúly az erdő, a vadgazdálkodás értékeinek nagyközönség által való megismertetésére helyeződik.

2021-ben ismét Budapesten rendezik a Vadászati Világkiállítást, melyen kiemelt szerepet kap az Országos Vadpörkölt és Borfesztivál - ZALAI TERÍTÉK; a Zalai Vadászati Évadnyitó és a keszthelyi Vadászati Múzeum mellett.

A program szeptember 6-án, pénteken 13:30 órakor vadászati konferenciával vette kezdetét, melyen a vadászathoz, vadgazdálkodáshoz, és a vadvilághoz kapcsolódó aktualitásokkal, érdekességekkel ismerkedhettek meg az érdeklődők (mind a szakma képviselői, mind a vadászat iránt érdeklődő civilek).

Az OMVK Hagyományos Vadászati Módok Bizottságának javaslatára a Magyarországi Erdélyi Kopó Klub felkérést kapott a konferencián való részvételre, melyen egy előadásban bemutathatta Pelczéder Tibor elnök úr, hogy az erdélyi kopónak milyen vadászati munkákat adhatnak ma a vadászatra jogosultak és a vadászok.

Köszönjük a meghívást, és a lehetőséget!